Avto
1477 ogledov

Forester pravi: ni pomemben izgled, pomembna je vsebina

Subaru forester
1/8
Subaru
Subaru je pokazal novost, zanimivo tudi za marsikaterega slovenskega avanturista.

Subaru forester je zadnja leta redkejši gost na naših cestah, a omemba nove, že pete generacije, je vseeno na mestu. Japonski gozdar ostaja zvest klenemu videzu in je precej podoben predhodniku. Je pa nekoliko večji in zato znotraj bolj prostoren, trdijo pri znamki. Dodali so mu številne nove tehnologije, med drugim je cenjeni Subarujev EyeSight sistem vojne kamere in senzorjev že serijski. Ob njihovi pomoči bo forester zelo hitro prepoznaval razmere na cesti in se jim prilagajal ter tako pomagal vozilu. 

Subaru impreza Vozili smo Avto Subaru impreza: Vozili smo enega najbolj popolnih avtomobilov pod 20 tisočaki

Še ena novost je tehnologija DriverFocus, ko bo forester prek tehnologije prepoznave obraza prilagodil nastavitve sedeža, volana, zaslonov in klimatizacije posameznemu vozniku. Ločil bo med do petimi različnimi vozniki. 

Subaru forester | Avtor: Subaru Subaru
Japonci so veliko pozornosti namenili udobnemu sedenju, enostavnemu rokovanju s stikali in zaščiti pred zunanjim hrupom.

Da bo simetrični 4x4 pogon še naprej serijski, tako ali tako ne velja izgubljati besed, bo pa forester z 22-centimetrskim odmikom od tal bolj terensko pripravljen od vseh dosedanjih generacij.

Subaru forester | Avtor: Subaru Subaru
Subaru forester | Avtor: Subaru Subaru
Subaru forester | Avtor: Subaru Subaru
Subaru forester | Avtor: Subaru Subaru

dezurni@zurna24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice