Avto
526 ogledov

Tudi Mehanik leta spodbujal Tima Gajserja

1/5
GMT
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v češkem Loketu osvojil tretje mesto. Na Češkem ga je spodbujalo veliko število slovenskih navijačev, med njimi je bil tudi Mehanik leta Primož Rožnik.

Svetovni prvak Tim Gajser je dobil prvo vožnjo elitnega razreda MXGP, v drugi pa je bil četrti, kar je pomenilo končno tretje mesto. To je po poškodbi, ki je Tima Gajserja oddaljila od samega vrha v skupnem seštevku obliž na rane iz letošnje sezone, pa tudi za navijače, ki so ga v velikem številu spodbujali na Češkem. 

Med stotimi povabljenci skupine GMT je bil tudi Primož Rožnik. Rožnik je na tekmovanju za Mehanika leta, ki ga prirejamo na spletni strani zurnal24.si skupaj s specializirano revijo Mehanik in voznik, zmagal tri leta zapored. 

Tim Gajser VN Češke Šport Po premoru je Gajser nastopal odlično

Rožnik se zdaj podaja v nove vode in je postal vodja izobraževanj v Avto Akedemiji v podjetju GMT, kjer že vrsto let podpirajo slovenski šport in imajo tudi ambasadorja Klemna Gerčarja, ki pa tokrat na Češkem zaradi poškodbe ni tekmoval. 

Tekmovanje za Mehanika leta se vrača tudi to jesen, ko pripravljamo novosti, v projekt pa smo potem, ko je dejal, da po treh zmagah ne bo več tekmoval, vključili tudi Rožnika, ki nam bo s svojimi izkušnjami pomagal pri pripravi tekmovanja in tematik, ki bodo zanimive za vse lastnike avtomobilov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.