Avto
16 ogledov

Garminov napredni vodnik

garmin nuvi 3590 LMT
1/3
Garmin
Najsodobnejša Garminova GPS cestna naprava nüvi 3590LMT prinaša nekaj uporabnih bonbončkov, kot je branje SMS sporočil ali vnašanje cilja kar s pomočjo glasu. Hkrati pa je pripravljen na tesno sodelovanje s pametnimi telefoni.

Gre za člana premium linije, kar izdaja že njegova tanka oblika 1,3 centimetra z 12,7-centimetrskim zaslonom, ki spominja na pametni telefon. Med drugim naprava pri načrtovanju poti upošteva voznikove potovalne navade, prikazuje ažurne informacije o stanju na cesti prek 3D live traffic storitve, telefonske klice in SMS sporočila je mogoče upravljati le s pomočjo glasu. 

Novost pri Garminu je smartphone link s pametnimi telefoni Smartphone Link, s čimer omogoča dostop do ažurnih in “živih” informacij na GPS napravi. Nekatere vključene storitve so brezplačne, denimo vreme, POI ocenjevanjaGarmin Tracker ali usmerjanje s parkirnega prostora do destinacije in nazaj.

Na druge se je potrebno naročiti, med bolj zanimivimi plačljivimi storitvami pa so denimo "3D Live Traffic", prek katerega naprava na zaslon projecira slike s prometnih kamer, napredno vreme, parkiranja, ažurno poročanje o mobilnih hitrostnih radarjih ...

Cena pri slovenskem uvozniku je 399 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.