Avto
35 ogledov

Gejevski avto leta je ...

citroën DS4
1/9
Citroën
Citroën DS4 je na priznanem izboru v težki konkurenci prejel naslov evropski gejevski avtomobil leta. Letošnjo lestvico preverite v galeriji.

Zmaga za DS4 ni bila niti najmanj samoumevna, saj je prestižnemu križancu, ki je osvojil 396 točk, za vrat dihal mali športni terenec land rover evoques s 365 točkami, medtem ko jih je tretji mini coupe dobil 347. Na četrtem mestu je še en citroën, model DS5, ki v Slovenijo šele prihaja. Na lestvici je za čuda najti tudi takšno cvetko, kot je lamborghini aventador.

Že tradicionalno tekmovanje organizira francoska spletna stran Ledogra.fr in je eden najbolj znanih izborov istospolno usmerjenih moških, saj lahko svoj glas odda vsakdo. Citroën je tako upravičil velikansko popularnost, saj se proizvajalec pri ločenem vseevropskem izboru za najbolj gejevsko znamko kiti z naslovi za leta 2010, 2011 in 2012.

Na izboru Ledogre so sicer minula leta zmagali peugeot RCZ (za eno točko je zmago odnesel citroënu DS3), fiat 500C, alfa romeo mito, fiat 500 ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.