Avto
7446 ogledov

Grobnik: Izposodil si je avto in postavil rekord

Instagram
Na dirkališču Grobnik pri Reki je pretekli konec tedna britanski profesionalni dirkač sedel za volan mclaren senne. Poglejte video.

Za volanom britanskega hiperavtomobila mclaren senne je sedel profesionalni britanski voznik Oliver Webb, ki naj bi rekordni čas v izposojenem avtomobilu, ki mu ga je velikodušno odstopil lastnik vozila, postavil po le treh prevoženih krogih.

Tesla nesreča Izjava voznika Avto Video nesreče za vse, ki že verjamejo v avtonomno vožnjo

Na dogodku, ki ga je organizirala skupina iz Club GT Eventsa s kopico superavtomobilov, vključno z najbolj navdušujočim mclaren senno na čelu, je po pisanju hrvaških medijev poskrbela za najhitrejši krog, ki so ga odpeljali na tej legendarni stezi, odkar je bila prenovljena. Čeprav uradni rezultat ni objavljen (rekord steze je sicer 01:28.618), pa posnetek, ki ga je razkril Webb potrjuje, da je bil njegov čas hitrejši.

200 kilometrov na uro Slovenija Video: Policija posnela 'norca' na cesti. Vozil v škarje, prehiteval kolono ...

In to z vklopljeno klimo in brez naprezanja vozila do skrajnih meja. Profesionalni dirkač, ki je objavil posnetek na spletu je zapisal, da bi v idealnih razmerah krog odpeljal hitreje od časa 1:26. Impresivno!

Test prevoza prtljage Napaka Avto Preden pakirate za na dopust, si nujno poglejte ta video!

Spomnimo, mclaren senno poganja 4,0-litreni motor s 789 konjskih moči in navorom 800 Nm. Pospešek od 0 do 100 km/h je 2,8 sekunde.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.