Avto
3 ogledov

Halo, enega moškega bi!

V sili je telefon najboljši prijatelj žensk. Žurnal24 main
Sprednja luč ne dela. Že spet. Majhna težava, ki lahko večini žensk povzroči konkreten glavobol. Zato pa so tu moški.

Bodimo pošteni, še vedno drži, da se ženske pri odpravljanju manjših okvar pri avtomobilu znajdemo precej slabše, kot se moški na primer v kuhinji. Za precej žensk stereotip o tem, da so nam popravila avtomobila španska vas, namreč še vedno velja.

Menjava gume. V teoriji je postopek vsem poznan in sploh ni zapleten. Ko pa pride do prakse ... No, tukaj se pa stvar konča. Če uporabim vso silo, ne verjamem, da bi mi uspelo odviti katerega od vijakov. Tako to je. In kaj narediti? Močno upaš, da ti guma ne bo spustila. V primeru, da se to vseeno zgodi, pa je dobro imeti pri sebi napolnjen mobitel in shranjeno številko osebe, ki jo lahko pokličete.

Zamenjava žarnice. Sliši se preprosto. Saj tudi je pri večini starejših avtomobilov. Če pa imate v lasti novejšega konjička, tudi menjava žarnice ni tako preprosta. Moški, kar priznajte, da je tako. Očitno proizvajalci nove avtomobile delajo tako, da je za vsako malenkost treba do pooblaščenega serviserja.

Kaj če se pokvari kaj drugega? No, to pa je brez dvoma stvar moških. Zakaj bi jim vzeli to veselje. Naj poiščejo rešitev za težavo in postanejo naši junaki dneva.

Kaj torej ženskam preostane? Če niste tip, ki bi se sam lotil popravljanja avtomobila, imejte vedno pripravljen rezervni načrt, ki seveda vključuje moškega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.