Avto
139 ogledov

Hrbtenici prijazni sedeži

Osnovna zgradba, hrbtenici prijaznih sedežev se prilagaja individualno, skladno Žurnal24 main
Opel je za model insignia ponudil tehnološko novost, v obliki v usnje odetih sedežev z prezračevanjem in s potrdilom združenja ortopedov AGR (Aktion Gesunder Rücken).

Sedeže s prezračevanjem je moč naročiti v kombinaciji s samodejno klimatsko napravo z ločenim nadzorom temperature za voznika in sopotnika. Prezračevalni sistem je del prestižnega paketa opreme sprednjih sedežev, z zaščitnim znakom odobritve združenja AGR, s prevlekami iz črnega, oziroma bež perforiranega usnja. Za paket opreme, ki vključuje AGR sedeže z električno nastavljivim voznikovim sedežem v osmih smereh, je potrebno v posebni promocijski kampanji odšteti 2000 evrov.

Opel ob tem ponuja sedež z znakom odobritve združenja AGR tudi brez sistema preračevanja in sicer pri insignii za 320 evrov. Ergonomski sedeži so dostopni tudi na astri in merivi. Pri slednji znaša cena posameznega sedeža zadaj 183 evrov.

Za manjše tveganje poškodbe vratu ob trkih v zadnji del avtomobila, sta prednja sedeža opremljena z aktivnima vzglavnikoma, nastavljivima po višini, ki prestrežeta zamah glave nazaj.

Opel ponuja tudi dvoprostorsko samodejno klimatsko napravo, ki omogoča ločeno nastavitev temperature za voznika in sopotnika ter je na voljo za doplačilo v insignii, astri in merivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.