Avto
13098 ogledov

Hyundai ponovno presenetil, to je staria

Hyundai staria
1/20
Hyundai
Hyundai staria je večnamensko vozilo, ki ni podobno nobenemu drugemu vozilu na trgu.

Hyundai je predstavil večnamensko vozilo staria, ki ga zaznamuje futuristična zunanja  oblika z drzno oblikovanim sprednji delom z LED dnevnimi lučmi v obliki svetlobne palice, ki se razteza po celotnem širini prednjegadela vozila. Hyundaijevi oblikovalci so stario opremili z nizko in široko zračno rešetko, glavni žarometi pa so nameščeni na obeh straneh rešetke.

Hyundai bayton Novost Avto Bayon je Hyundajev odgovor malim križancem

Edinstveni dizajnerski dotiki se nadaljujejo na boku vozila, kjer se velike steklene površine zajedajo veliko nižje kot to je običajno. Zadek zaznamujejo velikanske navpično postavljene zadnje luči, ki vključujejo pristop »Parametric Pixels«. »Pixli« namigujejo na digitalno tehnologijo zunanjosti in v kabini.

Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai

Kupci bodo lahko izbirali med več barvami, črno, kremasto belo, grafitno sivo, modro, srebrno, rumeno, olivno in biserno. 
Hyundai bo ponudil konfiguracije z 2 do 11 sedeži. Staria premium vključuje edinstvene lastnosti, kot je obarvana kromirana medenina, na različnih delih zunanjosti, vključno z logotipom Hyundaija, rešetko, okvirji žarometov, odbijači spredaj in zadaj, kolesi, vzvratnimi ogledali in ročaji vrat.

Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai

Genesis essentia Luc je povedal Avto Hyundai razvija barvo, s katero bodo polnili baterije

Različne sedežne konfiguracije

Ključni digitalizirani deli kabine so 10,25-palčni sprednji zaslon, elektronska prestavna ročica s stikali in velik infozabavni sistem na dotik. V primeru 7-sedežnega modela premium so v drugi vrsti "Premium Relaxation" sedeži, ki jih lahko nagibamo s pomočjo električnih motorčkov, imajo pa tudi drsne funkcije. Ti sedeži vključujejo tudi način sprostitve. 9-sedežni modeli premium v drugi sedežni vrsti ponujajo sedeže, ki jih lahko zasukamo za 180 stopinj, tako, da so potniki v drugi vrsti obrnjeni proti potnikom v tretji vrsti.

Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai

Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai
Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai

Prenovljeni santa fe Novo pri nas Avto Je to res le prenovljeni santa fe?

Vsi modeli premium imajo tudi 64-barvno osvetlitev, kabino pa je možno izbrati v črni, črni in bež dvobarvni ali črnomodri dvobarvni kombinaciji. Dražji modeli so lahko opremljeni tudi s sivo in rjavo dvobarvno kabino ter sivo in svetlo sivo dvobarvno notranjostjo.

Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai

Na voljo bosta dva motorja. Prvi je dizelski 2,2-litrski štirivaljnik VGT, ki zagotavlja 130 kilovatov moči (174 KM) in 431 Nm navora. Ta motor je lahko povezan s šeststopenjskim ročnim ali osemstopenjskim samodejnim menjalnikom. Na vrhu ponudbe je 3,5-litrski MPI motor Smartstream z močjo 200 kilovatov (268 KM) in navorom 331 Nm. Ta motor je na voljo izključno z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom.

Hyundai staria | Avtor: Hyundai Hyundai

Hyundai Tucson 1,6 Impression Avto Avto z nevidnimi lučmi

Prodaja novega Hyundaia staria se bo začela v drugi polovici leta 2021. Model z 11 sedeži bo na voljo le v Koreji.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.