Avto
5 ogledov

In Stig je ... Michael Schumacher!

Michael Schumacher v vlogi Stiga Žurnal24 main
Skrivnostni voznik Top Geara Stig je v nedeljski oddaji snel svojo slavno belo čelado. Pod njo se je skrival nihče drug kot Michael Schumacher.

Voditelj ene od najbolj priljubljenih avtomobilističnih oddaj na svetu Jeremy Clarkson je pred nekaj dnevi napovedal, da se bo 13. sezona začela z dramatičnim razkritjem Stigove identitete. In res je v oddaji mož v belem, ki ga v šali primerjajo z vsemi zunajzemeljskimi bitji, le s človekom ne, snel belo prekrivalo.

 
 

Pravijo, da ni videl še niti enega filma o Jamesu Bondu … in da so ga, ko je bil še majhen, ujeli na radar med poganjanjem ukradenega tricikla.

Eden izmed napovednikov za Stiga

 

Še ena iz zakladnice ...
No, kdor vsaj malo pozna fante iz BBC-jevega Top Geara, ve, da je bila verjetno to le še ena v nizu njihovih šal in vlečenja občinstva za nos. Je pa sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 Michael Schumacher vse navdušil s svojim črnim FXX ferrarijem, saj je (oblečen kot Stig) odpeljal krog po Top Gearovi pisti, in kar za sedem sekund pokosil dosedanji rekord.

Špekulacij že veliko ...
Prava identiteta Stiga je ena od najzanimivejših skrivnosti na svetu. Potem ko je prvi, takrat še črni Stig,  ki ga je do razkritja upodabljal nekdanji voznik formule 1 Perry McCarthy, z avtomobilom zapeljal z letalonosilke v morje, drugega Stiga ni uspelo razkriti še nikomur. Januarja so mediji špekulirali, da Stiga upodablja dirkač serije Le Mans Ben Collins, vendar kaže, da niti to ni držalo vode.

VIDEO STIGOVEGA RAZKRITJA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.