Avto
11 ogledov

Iščemo zadnji varčni par!

Zmagovalec akcije se bo domov odpeljal s čisto novo opel astro ecoflex. Začnemo Žurnal24 main
Izžrebali smo štiri tekmovalce, ki bodo v soboto tekmovali, kdo ima najlažjo nogo. Petega tekmovalca bomo poiskali med prisotnimi na tekmovanju.

Žurnal24 in Opel Slovenija iščeta varčnega voznika, prva tekma pa bo to soboto od 9. ure dalje pred hipermarketom Mercator v Kromberku pri Novi Gorici. Jutranje nakupe lahko dobro unovčite, saj bomo izmed prisotnih na prizorišču izbrali petega voznika, ki bo, če bo zmagal, sodeloval v finalni junijski vožnji za glavno nagrado: opel astro ecoflex.

Žreb je med obilico prijav določil štiri voznike v tekmovanju Žurnal24 in Opel iščeta Varčnega voznika. To so:

  • Urban Gostenčnik
  • Rok Mikša
  • Gašper Starc 
  • Miloš Špoljar

Petega voznika bomo poiskali med obiskovalci v soboto.

Da bo tekmovanje bolj zanimivo, se bodo vozniki pomerili z dvema znanima osebnostma. Kdo sta, bomo razkrili jutri, naj le namignemo, da gre za vzpenjajoči se slovenski športni zvezdi.

Ob robu glavne tekme bo potekal pester spremljevalni program: inštruktor varčne in varne vožnje Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje vam bo svetoval, kako lahko vozite ceneje in varneje, Javna agencija za varnost v prometu pa vam bo dala možnost, da se iz prve roke poučite o nevarnostih v prometu in kako se jim varno izogniti.

Seveda pa boste lahko preizkusili tudi pestro paleto Oplovih vozil.

Cilj tekmovanja je prevoziti vnaprej določeno traso s kar najmanjšo porabo. Če imata dva ali več tekmovalcev na koncu isto porabo, o zmagovalcu odloča čas, ki ga je potreboval za traso.

GENERALNI SPONZOR AKCIJE:

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.