Avto
46 ogledov

Italijan BMW spet provociral z razbitim M6

BMW M6 Youtube
Italijanski podjetnik Pourmohseni Hadi je v Ženevi poskrbel za ponovitev škandala.

Se še spomnite provokatorja z lanskega avtomobilskega salona v Frankfurtu? Takrat je Pourmohseni Hadi skupaj s prijateljem poskrbel za najbizarnejšo zgodbo salona.

Nezadovoljen z zanesljivostjo prestižnega bavarca je v znak protesta razbil BMW M6, vse to pa posnel s kamero. Nemški Bild je raziskal ozadje zgodbe in ugotovil, da sporni M6 sploh ni bil last omenjenega Italijana, pač pa lizing hiše, kjer so zahtevali, da ga vrne, in to v dobrem stanju.

Britanski Mirror je pisal, da je BMW nezadovoljnemu lastniku zaradi odločitve sodišča ponudil kritje stroškov zaradi zamenjave sklopke, a je slednji to odklonil in se BMW maščeval s sekiro in kladivom. Hadi je dejal, da se zaveda svoje odgovornosti, in obljubil, da bo na lastne stroške popravil razbiti M6 in ga v znak protesta, če BMW ne bo ugodil njegovim zahtevam, ponovno razbil, in sicer pred nemškim parlamentom.

Grožnjo je uresničil, a se je tokrat pred dvorano, kjer poteka avtosalon v Ženevi, pripeljal že z razbitim BMW M6, zato smatramo, da ga ni popravil. Kot je povedal novinarjem, zato, ker BMW lekcija ni izučila. Dejal je, da se je italijanskemu zastopniku za znamko potožil neštetokrat, a zaman. "Avtomobil je cukal, tresel, težav je bilo ogromno, od popravila pa nič. Odločil sem se, da ga razbijem pred kamero. Video je postal spletni hit," je razložil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.