Avto
32 ogledov

Iva Majoli že leta vozi brez vozniškega izpita

Iva Majoli EPA
Nekdanja zvezdnica hrvaškega in svetovnega tenisa Iva Majoli je priznala, da že leta vozi brez vozniškega dovoljenja. Policiji jo je prijavil Stipe Marić, s katerim se ločujeta.

Nekdanja zmagovalka OP Francije v tenisu Iva Majoli svojega dragocenega range roverja in porscheja vozi z neveljavnimi dokumenti, pa čeprav je imela vse možnosti, da jih zamenja z ustreznimi dovoljenji. Nekdanja teniška igralka je namreč izpit za avtomobil naredila v ZDA, ki pa na Hrvaškem ne velja.

"Živela sem v ZDA. Imam vozniško dovoljenje, vem tudi, da tu ne velja. Zaradi tega verjetno ne bom šla v zapor?" je dejala 34-letna Majolijeva, ki jo je policiji prijavil Stipe Marić, s katerim se ločujeta, razkriva pa tudi, da si ni želela urediti veljavnega vozniškega dovoljenja.

Želela je namreč imeti obe dovoljenji, kar pa ni mogoče. Ker je zamudila poletni rok, da bi si uredila ustrezne dokumente, bo morala zdaj v avtošolo. Informacijo so hrvaškim medijem potrdili njeni prijatelji, ki dodajajo, da so nekateri ugledni politiki poskušali lobirati pri policiji, a jim to ni uspelo. 24 sata piše, da so se ji policisti zaradi političnih prijateljstev izogibali, Majolijeva pa naj bi zbrala več kot 50 kazni za prometne prekrške.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.