Avto > Iz druge roke
1269 ogledov

Peugeot z novostjo na področju jamstev vozil

servis Emil Frey Anže Petkovšek Prikaz nove aplikacije video check v servisni delavnici Emil Frey.
Garancije in jamstva sta ena od ključnih dejavnikov, katerima mora kupec novega vozila posvetiti pozornost. Pri Peugeotu zdaj ponujajo serijsko jamstvo na vseh osebnih in gospodarskih vozilih v Sloveniji.

Nakup novega avtomobila je za večino posameznikov velika naložba, zato je razumljivo, da si želijo dolgotrajne in brezskrbne izkušnje z vozilom, pravijo pri slovenskem Peugeotu in dodajajo, da tovarniške garancije proizvajalcev zagotavljajo brezskrbnost v prvih letih uporabe. Vendar pa se mnogi lastniki vozil srečujejo z vprašanjem, kaj se zgodi, ko ta garancija poteče. Tukaj vstopi v igro koncept jamstva, ki prinaša dodatne prednosti in zagotavlja dodatno zaščito ter mirnost voznikom. Prav s tem namenom so pri Peugeotu uvedli serijsko Peugeot FlexCare jamstvo na vseh osebnih in lahkih gospodarskih vozilih. 

Vsa osebna vozila Peugeot imajo tako že serijsko ob nakupu vozila na voljo jamstvo za obdobje pet let ali do prevoženih 100.000 km.  Po preteku serijskega jamstva imajo lastniki osebnih vozil Peugeot možnost podaljšati jamstvo do 8 let ali do 200.000 prevoženih kilometrov. Pri Peugeotu pojasnjujejo, da so vsi paketi popolnoma prilagodljivi individualnim potrebam strank in nudijo pomoč na cesti v več kot 40 državah po svetu. Peugeot FlexCare jamstvo se lahko sklene za vozila Peugeot s termičnim motorjem, za 100% električna vozila in hibridna vozila.

servis Emil Frey | Avtor: Anže Petkovšek Prikaz nove aplikacije video check v servisni delavnici Emil Frey. Anže Petkovšek

Za lahka gospodarska vozila pa je od novembra dalje serijsko vključeno tudi jamstvo CarGarantie 4 leta ali 200.000 km.

Serijsko jamstvo lastnikom vozil zagotavlja zaščito pred nepričakovanimi stroški popravil, ki se lahko pojavijo po preteku tovarniške garancije. V primeru okvar, bodisi mehanskih, električnih ali elektronskih, pokriva stroške popravil, kar lastniku omogoča predvidljive mesečne izdatke in zmanjšuje finančno tveganje. Jamstvo tudi spodbuja redno vzdrževanje vozila. Pri Peugeotu pojasnjuejjo, da redno vzdrževanje pripomore k daljši življenjski dobi avtomobila in ohranjanju njegove vrednosti, kar je še posebej pomembno pri morebitni prodaji ali zamenjavi vozila v prihodnosti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • bobubob 07:35 12.december 2023.

    Jamstva? Le zakaj, saj tudi za kovid 'cepljenje' niso bila potrebna. Odslej bomo kupovali brez garancij, samo da stroka potrdi, da je varno. Verjeli bomo na besedo takorekoč. In popravljali bomo le še pri odgovornih mehanikih, ki za svoje delo ...prikaži več ne bodo prevzeli nikakršne odgovornosti, saj so vendar stroka !