Avto
15 ogledov

Izplača se iti z letalom

Pariški salon je na sporedu vsaki dve leti in se izmenjuje z razstavo avtomobilo Žurnal24 main
Preverili smo, katera je najboljša možnost za obisk avtomobilskega salona v Parizu. Letalo je najhitrejši in najudobnejši način obiska trenutno največje razstave avtomobilov na svetu.

Pariz je od Ljubljane oddaljen 1.256 kilometrov, stroški prevoza z avtomobilom v eno smer znašajo slabih 200 evrov, najcenejša povratna vozovnica z Adrio Airways pa stane dobrih 300 evrov. Imajo pa na Kompasu pripravljen poseben aranžma za ogled avtosalona v Parizu. Odhod je 7. oktobra, cena dvodnevnega potovanja, ki vključuje letalski prevoz, avtobusni prevoz od letališča do hotela, hotel s štirimi zvezdicami z večerjo in zajtrkom in voden ogled mesta ter vstopnico na avtosalon, pa znaša 635 evrov.

Salon bo za javnost odprt od sobote, 2. oktobra, do nedelje, 17. 10., od 10. do 20. ure. Oba četrtka je odprt dve uri dlje, do 22. ure. Razstavni prostori so iz centra mesta dostopni z podzemno železnico.

Cene vstopnic
Cena vstopnice za odrasle znaša 12 evrov, za otroke med 10. in 18. letom starosti šest evrov, mlajši od 10 let in invalidi pa imajo vstop prost. Novost letos predstavlja znižana vstopnina, ki znaša šest evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.