Avto
78 ogledov

"Kaj pa vedve tukaj?"

Iris Mulej
1/38
Facebook
Ženevski avtomobilski salon je vedno postregel z atraktivnimi dekleti. Na razstavnem prostoru enega od predelovalcev vozil smo srečali tudi naši lepotički.

Med slovenskimi novinarji se je hitro razvedelo, da sta na razstavnem salonu nega od tuning mojstrov na avtomobilskem salonu tudi slovenski misici Iris Mulej in Katarina Jurkovič. "Kaj pa vidve tukaj," me je zanimalo. "Bila sem že lani. Delal sem za istega delodajalca," je dejala Mulejeva, ki je priznala, da je delati na takšnem salonu povsem druga zgodba kot v Sloveniji. "Tu so profesionalci. Ko sem delala v Sloveniji, so me spraševali, če sem naprodaj v kompletu z avtomobilom. Tukaj te tega nihče ne vpraša."

  • Poglavitne novosti Ženeve 2015 si oglejte TUKAJ

"Najina naloga ni samo stati in se smejati. Predelati sva morali kar veliko gradiva. Če kdo kaj vpraša o avtomobilu, mu morava to znati odgovoriti," dodaja Jurkovičeva.

Slovenki bosta na salonu še nadaljnih enajst dni. Stanje v visokih petah ob avtomobilih in imeti stalno nasmeh na obrazu ni niti najmanj lahko. "Je pa zanimivo. Če nisi tukaj v živo, ne moreš verjeti, kakšne množice se zgrinjajo na salon. Najboljše je proti koncu salona, ko se iz vseh avtomobilov slišijo hupe," sta še dodali misici, preden smo ju zapustili, da v miru opravljata svoje delo.

Še več prelestnih spremljevalk avtomobilov pa v zgornji galeriji.

Komentarjev 5
  • romy 09:12 07.marec 2015.

    kar navaja skippy je res,kaj pa bi odgovorila na vpr.katero je glavno mesto Amerike ali bognedaj katere skandinavske države,,,,,,,,,

  • Skippy 16:33 04.marec 2015.

    Za en takšen salon zasluži za vsaj dve povprečni slovenski plači. Kdo ima potem pravo kariero? Nekdo, ki celi dan nekaj riše ali prelaga papir in zasluži le del tega? Ta drugi je kvečjemu nor.

  • Skippy 16:32 04.marec 2015.

    Kakšne primitivne izjave.