Avto
31 ogledov

Kako ženske izbirajo avto?

Hostese v Ženevi Reuters
Dame, kot najboljši kupci avtomobilov, diktirajo trende v avtomobilski industriji. Na salonu v Ženevi, ki svoja vrata zapira v nedeljo, sta prevladovali oranžna in rdeča barva, ženske pa se vse pogosteje odločajo za večje model z zmogljivejšimi pogonskimi agregati.

Avtomobilski salon v Ženevi je vsako leto dobra priložnost, da se promovirajo novi modni trendi. Najboljši kupci avtomobilov so ženske, pravijo strokovnjaki.

Barva notranjosti mora biti enaka barvi zunanjosti, ali pa vsaj kombinirana. Podajalci pravijo, da ženske želijo vse večje in zmogljivejše avtomobile. Letos so v modi žareče barve, kot sta oranžna in rdeča. Volan in notranjost mora biti dvobarvna, s kombinacijo usnjenega volana in prestavne ročice in svetlega tekstila na sedežih.

Ženske se pogosto odločajo za manjše različice terenskih vozil, v njih pa poleg udobja zahtevajo vse več predalčkov za drobnarije. Novost za dame je vozilo, ki nima sredinskega B stebrička (ford B-max), zaradi katerega je posedanje otrok na zadnje sedeže še veliko enostavnejše.

Na avtosalonu je spet mrgolelo lepih hostes, največ lepotic pa so že po tradiciji imeli na razstavnih prostorih Fiata, Lancie in Alfe.

Manekenke, ki novinarjem, fotografom in drugim obiskovalcem pozirajo pred vozili v visokih petah so dobro plačane, morda še bolje kot na modnih revijah. Na dan zaslužijo tudi 150 evrov, odvisno tudi od tega, koliko jezikov govorijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.