Avto
224 ogledov

Kakšne vinjete, imamo denar!

Gumball 3000 je vodil tudi po slovenski avtocesti.
1/10
Žurnal24 main
Skozi Slovenijo je vodila karavana superšportnih avtomobilov, ki sodelujejo na reliju Gumball 3000, v njih pa sedijo zvezdniki, kot so David Hasselhoff, Bode Miller in Dennis Rodman.

Med udeleženci je tudi Slovenec Bojan Ikić, ki nam je dejal, da gre bolj za šopirjenje kot dirkanje, hitrosti pa so kljub dejstvu, da se dirka v normalnem prometu, tudi okoli 300 km/h. Ikić je pred vstopom udeležence Gumballa 3000 opozoril tudi na vinjete za uporabo slovenskih avtocest, a se ti za njih očitno niso zmenili.

Če ste v svoj fotografski objektiv ujeli udeležence Gumballa 3000, nam pošljite fotografijo za objavo na avto@zurnal24.si

"Arabski šejki, ki tekmujejo na reliju, imajo toliko denarja, da ga ne morejo nikoli zapraviti. Ko sem jim omenil vinjete, so dejali, da njih to niti približno ne zanima in da imajo denar za kazni, če bo treba," je dejal Ikić in dodal, da so na nakup vinjet in lepo vožnjo opozarjali tudi slovenski policisti, vendar pa dvomi, da so upoštevali nasvete.

"Policistov je povsod veliko, potem pa je na njih, ali te ujamejo ali jim zbežiš. Sama sva v Italiji ubežala policistom, ki so naju lovili," pravi slovenski udeleženec prestižne dirke.

Na današnjem cilju v Zagrebu je tudi ekipa Žurnala24, ki lovi tudi slavne obraze, zato ne zamudite reportaže s hrvaške prestolnice, ki jo bomo objavili v sredo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.