Avto
18 ogledov

Kanyjev lamborghini se je ujel med vrata

Lamborghini Kanyja Westa Youtube
Kanye West ima za seboj res grozen teden. Najprej si je obuškal glavo, nato pa mu je pomočnik obuškal še njegovega več sto tisoč evrov vrednega lamborghinija. In to pred kamerami!

Pisali smo že, da se je Kanye pred dnevi zaletel v prometni znak "pozor, pešci" in se nato znesel nad prisotnimi fotografi. Kot da težav ne bi bilo dovolj, se je teden končal še z opraskanim aventadorjem. 

Kakega pol milijona evrov vreden v črno mat barvo odet avtomobil je Westov osebni pomočnik pripeljal do rezidence Kim Kardashian, s katero je Kanye v zvezi. Lamborghini se je ravnokar vračal s servisa, pomočnik pa očitno ni bil dovolj pazljiv ali pa je bil celo preveč oprezen, saj se je med vrati znašel v trenutku, ko so se ta že začela zapirati, je poročal Daily Mail.

Pomočnika je verjetno v tistem hipu zagrabila panika in je naredil še dodatno neumnost, saj je, namesto da bi počakal in s tem zminimaliziral škodo, pritisnil na plin. Avto je poskočil naprej, vrata pa so pri tem kar grdo odrgnila zadnji stranici dragocenega konjička, ki mu ga je podarila njegova noseča izvoljenka. 

Kanyjev ljubljenec bo tako moral znova k serviserju, kako je West v New Yorku, kjer se je mudil v času dogodka, sprejel drugi udarec v nekaj dneh, pa ni znano. Že od prvega ima grdo buško na čelu.

Komentarjev 1
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 01:30 23.maj 2013.

    Kriva so zgolj vrata, ki se ob prekinjenem žarku ne bi smela zapirat ampak ponovno odpirat. So pa senzorji verjetno montirani na višino ameriških hiperlimuzin in je bil Lambo enostavno prenizek.