Avto
35 ogledov

Kateri so najboljši poslovni avtomobili

Pal Finance
Ford focus, VW passat, audi A6, BMW i3 in mercedes-benz S coupe so zmagovalci jubilejnega izbora Poslovni avto leta 2015.

Avtomobilski novinarji pri časniku Finance so izvedli že 10. izbor Poslovni avto leta, pri katerem v petih različnih kategorijah skozi leto izbirajo avtomobile, ki se v določeni kategoriji izkažejo za najboljše za posel. 

V kategoriji službeni avto leta, kjer je glavni kriterij racionalnost, je slavil prenovljeni ford focus zaradi pestrega nabora tehnike in vozne izkušnje.

VW passat je bil najbolj prepričljiv v kategoriji poslovni avto leta, kjer se bije boj med vozili do 40.000 evrov. Žirija je cenila njegovo vsesplošno naprednost. 

Managerski avto leta je postal prenovljeni audi A6, eko avto lea pa BMW električni i3. Za najlepši avto pa je bil izbran mercedes-benz S coupe. Kaj drugega bi bilo verjetno presenečenje glede na številne nagrade, ki jih oblika Roberta Lešnika žanje po svetu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.