Avto
34 ogledov

Kdo bo najbolj spreten za volanom megana R.S.?

Renault megane R.S. trophy Renault
V nedeljo bo v nakupovalnem središču BTC v Ljubljani finale iskanja najspretnejšega voznika za volanom renault megana R. S. 275 trophy. Prosti sta le še dve mesti.

Saga iskanja najspretnejših voznikov po Sloveniji se končuje. V petih večjih mestih po državi je ekipa TV oddaje Volan našla deseterico, ki najbolje obvlada vajeti Renaulta Megane R.S. 275 Trophy. Za sodelovanje v velikem finalu v Ljubljani, ki bo v nedeljo, 31. maja, sta prosti samo še dve mesti za finale na parkirišču pred ljubljanskim Vodnim mestom Atlantis.

Spretnostni poligoni od tekmovalcev terjajo nemalo znanja, hitrih refleksov in poznavanja avtomobilske dinamike, vendar se s finalno dirkaško stezo pred Atlantisom oddaja vrača v staro šolo – tekmovanje v adrenalinskem »polaganju« zavojev na čas.

Začetek tekmovanja bo otvoril Aleks Humar, večkratni in aktualni državni prvak v reliju s svojim novim dirkalnikom Renault Clio R3T, s katerim bo nekatere srečne izbrance zapeljal po dirkaški stezi in pokazal, kako se profesionalni reli-dirkač loti tehnično zasnovanih zavojev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.