Avto
50 ogledov

Kino dvorana na kolesih

Cadillac escalade
1/9
Lexani Motorcars
Za dovolj denarja je vse mogoče. Lexani Motorcars je predstavil cadillaca escalade, v katerem je med drugim vgrajen 48-palčni ukrivljeni televizor.

Bogataši imajo odslej na voljo novo igračo. Predelovalec luksuznih vozil v še bolj luksuzne Lexani Motorcars predstavlja svoj koncept z imenom curve, v katerem ni prostora za običajnost. 

Za osnovo so vzeli novo generacijo velikega suva escaladea in se dodobra pozabavali z vsem, kar leži za voznikovim prostorom. Glavno vodilo je bilo, da je lahko prostor za potnika/potnike v enem trenutku vrhunsko opremljena mobilna pisarna, že čez nekaj sekund pa se prelevi v najbolj udobno dnevno sobo.

Usnje in ostali prestižni materiali vključno pozlačenimi paneli se izmenjujejo na vsakem koščku notranjosti, sedeži so pravzaprav fotelji, ki jih je mogoče nastavljati v vse smeri in položaje, vgrajenih je več zaslonov, del notranjosti so tudi Applove tablice in mac mini računalnik, kar med drugim omogoča pisarniško delo ali prenos video konferenc.

Krona vsega pa je 48-palčni zaslon televizije, ki uporablja tehniko prikaza slike 4K, kiti pa se z ukrivljenim "curve" ekranom, kar naj bi bilo sploh prvič, da je takšna kombinacija vgrajena v avtomobil. Povedano drugače, notranjost avtomobila se po zaslugi ekrana in vgrajenega vrhunskega ozvočenja lahko spremeni v privatno koncertno ali filmsko dvorano.

Komentarjev 1
  • xskip 05:25 30.december 2014.

    "ki uporablja tehniko prikaza slike 4K"pa kdo to piše??? jao jao.