Avto
2597 ogledov

Ko ti dekleta avto operejo kar v kopalkah

Toyo Fest
1/15
Organizator
Na Brezovici pri Ljubljani se je odvil Toyo fest z vročim pranjem avtomobilov.

* - Več fotografij najdete v fotogaleriji zgodaj.

Pri Centru mobilnosti Špan vsaj enkrat na leto poskrbijo, da imajo vozniki prav na poseben, „vroč“ način oprana svoja vozila.

Na Brezovici so ob začetku poletja izpostavili pomembnost pranja avtomobila in pomena dobrih pnevmatik in s strani mehanikov preverjenega vozila za pot na oddaljen dopust. Skupaj z japonskim proizvajalcem pnevmatik Toyo Tires so pravi mali festival, v svojem centru mobilnosti z dodatnim programom.

Toyo Fest | Avtor: Organizator Organizator

Na dogodku smo lahko srečali tudi košarkarje KK Petrol Olimpija, ki so na ogled postavili svoj pokal državnih prvakov, obiskovalci pa so se z njimi lahko pomerili tudi na Toyo poligonu in tako osvojili vstopnice za tekme naslednje sezone, ko bo KK Petrol Olimpija ponovno igrala tudi pod pokroviteljstvom tako Centra mobilnosti Špan kot tudi gumarskega opremljevalca Toyo Tires. 

Najbolj vroč del programa je bilo pranje avtomobilov v avtomatski avtopralnici s pomočjo brhkih deklet in plesalk, kar v bikini kopalkah.

Toyo Fest | Avtor: Organizator Organizator

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.