Avto
92 ogledov

Koliko v denarju v resnici stane praska na ferrariju?

Popravilo ferrarija the.leviathan/Youtube
Nek lastnik ferrarija je z javnostjo delil dejstvo, kako drago je še tako majhno popravilo ferrarija. Čisto običajnega, model F430.

Spletni uporabnik Leviath je znan po videih, ki se nanašajo na dogodivščine z njegovim ferrarijem F430. Med drugim je nedavno posnel video, ali ženske res "palijo" na ferrarije. 

Sedaj pa je Kanadčan s publiko delil še malce bolj nesrečno zgodbo. Ko se je na ulici kobacal iz športnega avta, je pri odprtih vratih segel na sedež še po telefon. V tistem pa je voznik, ki je pripeljal od zadaj, z avtom grdo zadel v vrata. Te je seveda napelo daleč naprej in pustilo konkretne rane v pločevini. Pri običajnem avtu bi marsikdo le zamahnil z roko zaradi nove kozmetične anomalije, ampak pri lastnikih tako dragocenih avtov je to običajno razlog za živčni zlom.

No, Leviath k sreči ne sodi med slednje, pa čeprav zavarovanje avta zaradi njegove lastne krivde ni pokrilo škode in je moral račun poravnati sam. Glede na njegove prihodke to sicer očitno ni bil takšna težava, vseeno pa znesek popravila orosi oko povprečnemu smrtniku - preračunano je namreč za nova vrata s pripadajočimi nastavitvami in barvanje plačal okoli 27.000 evrov!

Samo nova vrata so stala dobrih 19 tisoč kanadskih dolarjev oziroma prek 13 tisoč evrov. Da ne laže, dokazuje račun, ki ga je poslal na Carscoop.

Imeti superšporten avto je gotovo fino. Njegovo vzdrževanje, še posebej, ko se zgodi nesreča, pa ni več hec. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.