Avto > Kombinirana
230 ogledov

Novo: Serviser bo prišel v vašo garažo

Ford servis
1/5
Ford
Ford je iz ZDA najprej v Veliko Britanijo, zdaj pa tudi v Nemčijo prenesel pilotni projekt, v okviru katerega za velike kupce skrbi z mobilno servisno delavnico.

Pet Fordovih zastopnikov v Kölnu, Berlinu, Koblenzu, Wiesbadnu in Kolbermooru pro Rsenheimu je namreč dobilo v uporabo ford transit, ki so ga predelali v potujočo mehanično delavnico, ki lahko pri velikem lastniku njihovih vozil izvede servisne storitve in preglede ter popravila vozil.

Ford Kuga PHEV Trije uporabniki in PHEV Avto Trije uporabniki in PHEV: Velik SUV ima lahko porabo mini avta

Ford servis | Avtor: Ford Ford

V transitih mehaniki s seboj vozijo tako orodja za splošno uporabo kot tudi specialna Fordova orodja, ki mehanikom omogočijo, da na terenu izvedejo okoli 80 odstotkov opravil, ki jih ponujajo Fordove servisne delavnice. Preko spletnih povezav lahko dostopajo tudi do vseh podatkov in tehničnih informacij, ki so na voljo v Fordovi mreži.

Nugget Test Avto Test: Z drugačnim avtodomom na Dunaj

Po ZDA in Veliki Britaniji je Nemčija tretja država, v kateri bo Ford ponudil mobilno storitev, na voljo pa bo vsem Fordovim strankam, ki imajo v svoji floti vsaj 50 Fordovih vozil in ki se nahajajo v krogu 50 kilometrov od Fordovega zastopnika, ki sodeluje v pilotskem projektu.

Ford servis | Avtor: Ford Ford

Poleg petih Fordovih zastopnikov z mobilnimi vozili je še 14 zastopnikov vključenih v poskusni program FordLiive Fleet Care. Ta strankam omogoča, da v primeru okvare ne kličejo servisne delavnice na območju, kjer se nahajajo, ampak pokličejo klicni center, ta pa jih poveže z ustreznim servisom v bližini.

Ford Ecosport Test Avto Ford ecosport: Samosvoj nastop med križanci

Pilotski projekt je del Fordovega programa FordLiive, s katerim bi rad izboljšal servisno ponudbo za flotne kupce, ki bi jim omogoči, da avtomobile več uporabljajo, saj so manj časa zadržani na servisih. Pilotski projekt bo predvidoma deloval do marca 2022, potem pa naj bi ga sčasoma razširili in začeli storitve serijsko ponujati strankam z več kot 50 njihovimi vozili.

Ford servis | Avtor: Ford Ford

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.