Avto > Mehanik leta
6163 ogledov

Pomagajte najljubšemu mehaniku v finale

Mehanik leta 2016 Anže Petkovšek
Začelo se je glasovanje za najboljšega Mehanika leta 2018. Pri določitvi osmih finalistov smo glavno vlogo podelili vam, bralcem, da boste osmerico z največ glasovi popeljali v veliki finale.

Žurnal24 v sodelovanju s specializirano revijo Mehanik in voznik že petič izbira Mehanika leta. V prvem krogu izbora vabimo k sodelovanju tudi bralce, ki si lahko na spletni strani www.zurnal24.si in www.revijamehanik.si ogledate seznam letošnjih kandidatov in jim z glasovi pomagate na poti v finale. Vsi, ki boste oddali svoj glas, boste na koncu sodelovali v žrebu za praktične nagrade.

Svoj glas lahko oddate tukaj.

Dosedanji dober glas o njih torej veliko šteje. V finale se bo uvrstilo osem mehanikov z največ prejetimi glasovi, ki se bodo pomerili v malce bolj strokovno obarvanem finalu v začetku decembra.

Za zmago v letošnjem izboru bodo morali finalisti na finalni prireditvi v začetku decembra prikazati še več znanja kot prejšnja leta, saj bodo teoretična vprašanja še bolj zahtevna, praktične naloge pa bodo temeljile tudi na osnovi vsakodnevnih napak, s katerimi se srečujejo mehaniki. Tudi letos bomo v času izbora tako na spletni strani zurnal24.si/mehanik-leta kot v reviji Mehanik in voznik predstavili vrsto zanimivih strokovnih vsebin - tako za uporabnike vozil, kot mehanike - v zvezi z vzdrževanjem in servisiranjem osebnih in gospodarskih vozil.

Glasovanje se bo zaključilo 20. 11, finalno tekmovanje pa bo 4. 12. Svoj glas lahko oddate tukaj.

Komentarjev 3
  • ode 17:44 24.oktober 2018.

    Peljem avto k priljubljenemu mehaniku, ki naj bi bil supermajster. Nato mi pa avto šraufa vajenec, ki pojma nima...