Avto
3873 ogledov

Med slačenjem fotografirali novi Mercedesov razred S!

Mercedes-Benz razred S
1/10
Reševalni pas/Twitter
Slike zunanjosti in tudi notranjosti novega mercedesa S, ki prinaša s seboj nov hišni koncept notranjosti, mrgolijo po spletu.

Nova generacija mercedes-benza razred S, imenovana s kodno oznako W223, bo uradno predstavljena v letošnjem letu. Razred S ima pri Mercedesu prav posebno mesto, saj je to avto, v katerem vedno pokažejo in vgradijo najnaprednejšo in najnovejšo tehnologijo. To tehnologijo v sledečih letih najde mesto tudi v drugih modelih. Tokratna premiera bo še toliko pomembnejša, ker bo verjetno zadnja, v kateri bodo v takšni obliki še uporabljeni klasični motorji z notranjim zgorevanjem s pomožnimi hibridnimi pogoni, saj Mercedes aktivno dela tudi na razvoju električne limuzine EQS.

Očitno pa vsaj glede oblike večjih presenečenj ob uradni predstavitvi razreda S ne bo, saj je na splet prišlo več fotografij, ki razkrivajo zunanjost in tudi velik del notranjosti avta. Kako je mogoče, da so novega S posneli na nekem odlagališču odpadnih delov, je že druga zgodba. Vse skupaj deluje, kot da so z avta ravno trgali kamuflažno zaščito. Fotografije so se razširile na omrežju Twitter, objavil jih je uporabnik Ray Chen.

Na zunaj ostaja nekaj skrivnosti, kako bo izgledal prednji in bočni del razreda S. Zadnji del je praktično razkrit, svetila se zgledujejo po modelu CLS. 

Mercedes-benz razred S | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Mercedes-Benz razred S | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V notranjosti je nekaj velikih oblikovnih novosti. Reže za prezračevanje, še posebej stranske, prinašajo nov pristop, sredi armaturne plošče pa bo očitno velikanski zaslon po vzoru Teslinih avtov. Poslavlja se torej pristop enovitega izgleda zaslona.

Mercedes-Benz razred S | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

Komentarjev 3
  • lulibuc 15:59 14.maj 2020.

    Prav primeren za odpad.

  • stilist 12:48 14.maj 2020.

    Tole je kar nekaj... Ne verjamem.

  • jakec1575 12:22 14.maj 2020.

    Slekli na odpadu? Najbrz so ga ukradli. Mercedes pa je ostal tiho.