Avto
16 ogledov

Mercedesova novost za Ženevo

Mercedes-Benz razreda C Coupe bodo proizvajali v tovarni v Bremnu, kjer izdeluje
1/33
Žurnal24 main
Po premieri dodelanega razreda C modelskega leta 2011 (na salonu v Detroitu sta bila predstavljena limuzina in karavan) bo Mercedes-Benz na avtosalonu v Ženevi razkril še kupejevsko različico.

Poleg rahlo prenovljenega modela razreda C bo Mercedes-Benz na avtosalonu v Ženevi predstavil kupejevsko različico dolgo pričakovane novosti. Tako kot obnovljena limuzina bo tudi C coupe v ponudbi imel sisteme Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Attention Assist, Distronic Plus, Pre-Safe Brake, Park-Assist z Parktronic in Speed Limit Assistom, Start-Stop sistem, sedemstopenjski 7G-Tronic Plus menjalnik ...

V paleti motorjev bo med drugim 3,5-litrski V6 bencinski motor (225 kW/306KM in 370 Nm navora), drugi uradni podatki pa še sledijo. Mercedes bo imel v ponudbi tudi model C63 AMG coupe oziroma športno različico razreda C Coupe. Poleg 6,2-litrskega osemvaljnika z močjo 336 kW/457KM in 600 Nm navora (v paru z MCT sedemstopenjskim menjalnikom) bo v paketu tudi aero body kit, paket AMG platišč, izboljšano podvozje in bolj športna notranjost. Kot pri C63 AMG limuzini in karavanu bo kupcem ponujen paket AMG Performance, z motorjem moči 358 kW/487KM.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.