Avto
20 ogledov

Minister razbil superšportni avtomobil

Tucuxi Reševalni pas/Twitter
Indonezijski minister je med testno vožnjo razbil 120.000 evrov vreden športni električni avto. Sedaj mu grozi zapor, saj se je izkazalo, da je ponaredil tudi registrsko tablico.

Indonezijski minister za gospodarstvo Dahlan Iskan je minulo soboto z avtomobilom zletel s ceste med 1.000 kilometrov dolgo testno vožnjo. Po poročanju lokalnih medijev minister po nesreči dejal, da so vozilu med vožnjo po strmem klancu s prelaza odpovedale zavore. Kasneje je priznal še, da je med vožnjo navzdol vozil prek omejitev. Poleg ministra je bil z njim tudi mehanik, oba pa sta nesrečo preživela brez hujših poškodb.

Avtomobil tucuxi, v celoti narejen v Indoneziji, je bil v nesreči popolnima uničen. A ranjeni ponos ni edina nesreča, ki je prizadela ministra, na dan je namreč prišlo, da je imel na avtomobilu nameščene ponarejene registrske tablice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.