Avto
12 ogledov

Mladenič razbil prvega 458 italio

(Foto: Wrecked Exotics)
1/11
Žurnal24 main
Vedno je enkrat prvič. Čast prvega, ki mu je uspelo razbiti ferrarija 458 italia, je pripadla nekemu golobrademu vozniku, menda Avstrijcu.

Ferrarijev lepotec, ki je bil prvič predstavljen javnosti lanskega septembra v Frankfurtu, je osvojil že kar nekaj kupcev in le vprašanje časa je bilo, kdaj bo prvi izmed njih precenil svoje vozniške sposobnosti.

Ferrarija 458 poganja 4,5-litrski V8 s 420 kW (570 KM) moči. Cena za primerek se prične nekaj pod 200.000 evri.

Nesreča se je zgodila v Wroclavu, po informacijah sodeč pa naj bi za volanom dva meseca starega avtomobila z avstrijskimi registrskimi tablicami sedel voznik v svojih zgodnjih 20-ih.

Po cesti, kjer je omejitev 50 km/h, naj bi divjal s 120 km/h. Ko se je hotel izogniti avtobusu, ki je zavijal levo,  je voznik izgubil nadzor in trčil v zadnji del VW bore. V nesreči ni bilo težje poškodovanih.

Tudi škoda sodeč po fotografijah za model 458 ne bi smela biti usodna. Zanimivo je, da je spletni portal Wrecked Exotics, ki objavlja fotografije raztreščenih superšportnikov, takoj po debiju modela ponudil okoli 400 evrov (500 dolarjev) nagrade tistemu, ki bo uganil, kdaj bo šel prvi 458 po zlu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.