Avto
675 ogledov

Motorji ostajajo enaki

mini countryman
1/8
MINI
Mini je osvežil svojega edinega križanca countrymana. Spremembe so predvsem oblikovne.

Countryman je bil namreč deležen nekaj oblikovnih sprememb, med katerimi izstopajo odbijači, ki bodo odslej povsem v barvi karoserije, malo drugačni so vstopniki z zrak in podobno. Nekaj je tudi novih kolesnih platišč, materiali so malo boljši, povečan pa je tudi seznam opreme.

MINI Cooper Countryman Avto V klubu 300

mini countryman | Avtor: MINI MINI

Pravzaprav so zares novi le žarometi z led tehniko, zadnje luči svetijo v vzorcu britanske zastave, v notranjosti pa je po zgledu minija E dobil digitalne instrumente. Športni volanski obroč je serijski, nekaj dodatnih funkcij pa je dobil tudi infozabavni sistem.

MINI SE electric Mala zverinica Avto Vozili smo avto za Greto Thunberg

Pod motornim pokrovom ni sprememb. To pomeni, da ostaja priključno hibridni pogonski sklop, poleg njega pa še motorji na notranje zgorevanje, ki vsi ustrezajo merilom euro 6d. Osnovni je 75-kilovatni turbobencinski trivaljnik, najmočnejši pa 131-kilovatni turbobencinski štirivaljnik v countrymanu cooper S.

Mini Cooper S 60years Avto Otrok prve velike naftne krize

mini countryman | Avtor: MINI MINI

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.