Avto
18 ogledov

Na križišču očistil steklo voznika pred njim

Čiščenje stekla Youtube
Ni prenesel pogleda na sprednji avto s povsem zasneženim zadnjim steklom. Kdo drug bi bentil, utripal z dolgimi lučmi ali kaj podobnega. Ta voznik pa je postavil dober zgled.

Na spletu se je pojavil posnetek iz Poljske, avtor je Marcin Giminski. Vozil je za nekim peugeotom 406, katerega voznik ali voznica se ni za svojo varnost in varnost drugih potrudil niti toliko, da bi očistil sneg iz zadnjega stekla. 

Giminski na semaforju pri rdeči luči ni šel ugotavljati, ali je voznik pred njim invalid, raje je vzel v roke strgalo in v nekaj hipih očistil steklo.

Presenečeni voznik se mu je na koncu zahvalil. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • vzev 07:07 04.december 2015.

    asmas nisem noben nedeljski vozni, pa kaj takega kar si ti napisal ne razumem. Saj sem ti lepo napisal, kaj v primeru, če pred njim vozi npr. avto varnostne službe (ki ima zadelana zadnja stekla), ali je to ogrožanje drugih? ...prikaži več? Pač ne vidiš kaj se dogaja spredaj, saj pri tovornjaku, kombijih in tudi npr avtih varnostnikov ne vidiš skozi, pa zato niso ogrožen. Pač zapelješ malo bolj levo in pogledaš, ali pa imaš kak meter večje varnostno razdaljo. Ne pa pisat, da tale ogroža druge.

  • asmas 06:12 04.december 2015.

    fora je v tem da voznik ,ki vozi za zasnežen avtom ne vidi "skozenj" kaj se dogaja pred njim.Enako kot bi vozil tik za kamionom .ne vidiš pregleda v daljavo.očitno si nedeljski voznik pa tega ne razumeš

  • vzev 15:45 03.december 2015.

    No zdaj pa res pretiravate. Res je nevarno, če ima avto na sebi par cm snega ali pa led. Ta 2 cm snega pa res nista ogrožala nikogar. Pa še ena stvar, če avto ali kombi zadaj nima stekla, je ...prikaži več tak avto nevaren? Saj imaš tudi ogledala in sploh ne rabiš očiščeno zadnje steklo.