Avto
45 ogledov

Na roko si ga je brisal

Ročni brisalci Policija Bielefeld
Domiselni lastnik priletnega vozila je potem, ko je odpovedal električni motor brisalcev, iznašel poceni alternativo za brisanje vetrobranskega stekla.

Policisti iz nemškega mesta Bielefeld so minuli četrtek na avtocesti v dežju postali pozorni na rdečega mitsubishija, ki je nenadoma iz voznega pasu zavil na odstavnega, izstopil iz vozila ter pričel šariti po levem brisalcu. Takoj so se mu pridružili in ugotovili, da intenzivno popravlja svoj "izum". 

Voznik je namreč po odpovedi brisalcev hitro našel rešitev in na svoji strani stekla metlico privezal kar z dvema vrvicama, od katerih je eno speljal skozi svoja, druga pa skozi sovoznikova vrata. Nato je kar med vožnjo vlekel vrvici in se tako boril z dežnimi kapljami. No, ali pa so to počeli njegovi sopotniki, saj so v avtu policisti našteli še tri ljudi.

Težava pa je nastala, ker se je držalo brisalca zaradi vleke razrahljalo in skoraj odpadlo, zato se ga je trudil 24-letni voznik spet pričvrstiti. Nadalje se je izkazalo, da voznik sploh nima vozniškega dovoljenja.

Verjetno ni potrebno omenjati, kako nevaren je bil njegov ročni spopad z naravo. Avto so zasegli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.