Avto
25 ogledov

Na snemanju Top Gear naj bi letele kletvice na občinstvo

Top Gear BBC
Oddaja Top Gear se vrača na male zaslone prihodnji teden, a novice glede uvodnega snemanja pred občinstvom so vse prej kot obetavne. Številni naj bi že med snemanjem ogorčeni odhajali iz studia, voditelj Chris Evans pa naj bi jih obkladal s kletvicami.

Oddaja Top Gear bo v  novem formatu z novimi voditelji premiero na BBC doživela prihodnjo nedeljo. Pod vodstvom prejšnjega tira voditeljev Jeremyjem Clarksnom, Richardom Hammondom in Jamesom Mayom je bila to ena od paradnih oddaj britanske televizije in statistično najbolj gledana oddaja o avvtomobilizmu na svetu. 

Po znanih dogodkih bo oddajo sedaj vodil Chris Evans, njegov glavni sovoditelj bo Matt LeBlanc. Priprave na novo sezono sicer že več mesecev spremljajo težave, snemanje piruet in "žganja" pnevmatik pred enim od spomenikov v Londonu je dobilo tudi mesto v parlamentarni obravnavi. 

Zmotile so ga celo roke v žepih

Zadnja poročila kažejo, da so težave tudi glede "štimunge" v studiu pred občinstvom. Če je za prejšnji format oddaje veljalo, da so ljudje čakali celo po več let na seznamu, da so se lahko udeležili enega snemanja, morda v prihodnje ne bo več tako. Snemanje prve oddaje pred studijskim občinstvom naj bi po poročanju Expressa potekalo zelo mukotrpno, ljudje pa so pričeli odhajati iz studia kar med snemanjem.

Občinstvo naj se po navedbah vira, ki je spregovoril za Sun, ne bi smejalo šalam 50-letnega Evansa, zato naj bi jih ta spodbujal celo s kletvicami in jim naročal, kaj naj počno: "F.., f..,f.. Ne bodite tako tiho! Govorite med seboj, Jezus Kristus! Ne držite sklenjenih rok in ne tlačite jih v žepe!"

Čeprav je Evans ljudem obljubil, da bodo šli domov že do treh popoldan, pa naj bi se snemanje v studiju minuli četrtek zavleklo pozno v večer. 

Na BBC so se v odzivu na izjave neimenovanega vira odzvali z izjavo, da pri BBC "ne prepoznajo takšnih navedb glede dogodkov, ki so dogajali med snemanjem".

Novi "cenovno dostopni" avto

V novem formatu oddaje bo menjava tudi glede avta, v katerem znani povabljanci odpeljejo hitri krog. Ponavadi je šlo za model, namenjen množicam, kot je chevrolet lacetti,  kia ceed ali nazadnje opel/vauxall astra. Po novem pa bo to model mini cooper. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • svizec17 23:17 23.maj 2016.

    Zaradi tovrstnega plasiranja bo gledanost prve oddaje še večja.

  • samo.jst 13:42 23.maj 2016.

    ...po pričakovanjih torej.