Avto > Na Štrom
5595 ogledov

Električni avto polni iz kuhinje, sosedi zgroženi

Youtube
"Ne vem, kje je težava. Kabel je tri metre nad pločnikom," ogorčenim sosedom odgovarja lastnik električnega avtomobila, ki ga polni s pomočjo kabla i kuhinje, ki je skozi odprtino stanovanja speljan na ulico.

Polnjenje električnih vozil je za lastnike, ki nimajo svoje garaže in svojega električnega priključka velik izziv. Lastniki električnih vozil se znajdejo na različne načine, včasih tudi zelo čudne. Eden takšnih primerov prihaja iz New Jerseyja v ZDA. Računalniški tehnik Sal Cameli (51), svojo električno teslo polni s pomočjo hišne vtičnice v kuhinji v svojem stanovanju.

Deset metrov dolg kabel najprej povleče skozi odprtino klimatskega sistema iznad svojega okna, ga potegne visoko nad pločnikom, ovije okoli prometnega znaka in ga na koncu vključi v Teslo, piše britanski The Sun. Sosedi so zgroženi, sam pa pravi: "Vem, da me zaradi tega vsi obsojajo. Sosedi trdijo, da je to nevarno. Sam pa v tem ne vidim težav." Cameli še pojasnjuje, da je kable speljan tri metre nad pločnikom, zato večina kabla niti ne vidi, pravi in dodaja, da po zaključku polnjenja kabel vedno pospravi. "Kabel je zunaj deset ur na teden," še pravi kreativni lastnik tesle.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.