Avto > Na Štrom
6864 ogledov

Pri nas lahko zdaj s kavča kupite to vozilo

Citroën ami Citroën
Mali mestni štirikolesnik citroën AMI je po novem na voljo tudi v spletni prodaji.

V Sloveniji se je uradno pričela spletna prodaja različic citroën AMI. Mestno vozilce kupcu pripeljejo kar na dom ali pa ga sam prevzame na eni od točk. Spletna prodaja bo potekala izključno preko AMI STORE.

To omogoča strankam, da si enostavno in brez obiska salona izberejo model AMI. Stranka obišče spletno stran, kjer lahko izbira med sedmimi različnimi modeli AMI, izbere različico, vnese osebne podatke ali podatke podjetja, izbere način dostave ter oddajo naročila potrdi. 

Vse potrebne podrobnosti glede plačila in nadaljnjih korakov dobi na elektronski naslov. Filip Koren, direktor C Automobil Import d.o.o., je ob tem izpostavil, da spletna prodaja preko AMI STORE odstopa od klasičnega nakupnega procesa in je pomemben korak v smeri digitalizacije in prilagoditev na spremembe nakupnih navad strank.

Citroën ami cargo | Avtor: Citroën Citroën

AMI je 100-odstotno električen, polni se na klasični 220 V vtičnici, vozijo ga lahko mlajši od 15. leta dalje z AM kategorijo, ima do 75 km dosega, dolg je 2,41 metra. AMI je vključen tudi v program za najem vozil Free2move.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:48 21.november 2023.

    To ni avto ampak gajba na štirih kolesih!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:43 21.november 2023.

    Zelo primeren avto za naše ministre,kakršen uspeh,takšen avto,pa še ekološki je,da ne smrdi

  • miho 07:35 21.november 2023.

    Nakup s kavča je sicer ok, vendar pa je bolje, da avto pred nakupom vidite v živo, da se izognete nakupu mačka v žaklju.