Avto
147 ogledov

Nagradna igra: s kliki do avtomobila

Peugeot 5008, Alfa romeo giulietta, toyota prius, Žurnalov avto leta Žurnal24 main
Izbor. Na Žurnal24 s pomočjo zvestih bralcev že četrtič izbiramo najboljše avtomobile leta. Zmagovalci bodo znani novembra, eden od vas, ki bo oddal svoj glas, pa bo v trajno last prejel povsem nov avtomobil chevrolet spark.

V akciji Žurnalov avto leta izbiramo najboljše v treh kategorijah: družinski, ženski in ekološki avto leta. Končni zmagovalci bodo tisti trije, ki bodo prejeli največ glasov glasovalcev v kombinaciji z glasovi posebne žirije, ki jo bodo sestavljali avtomobilski strokovnjaki zunaj podjetja Žurnal Media in znane medijske osebnosti.

GLASUJTE TUKAJ IN SE POTEGUJTE ZA AVTOMOBIL!

Spet bomo podarili avtomobil
Izbiranje poteka od 29. septembra do 7. novembra, letos pa smo glasovanje z interneta razširili še na glasovnice, ki jih boste trikrat tedensko našli v časopisni izdaji Žurnal24 in sobotnem Žurnalu. Tako kot v preteklih treh letih tudi letos srečnega izžrebanca čaka zapeljiva nagrada. Nekomu od tistih, ki bo finalistom podelil svoj glas, bomo v trajno last izročili avtomobil chevrolet spark, dvema izžrebancema pa še navigacijski napravi Garmin.

V letošnji izbor se je v tri kategorije uvrstilo 51 novih ali prenovljenih vozil, ki so morala biti v zadnjih 12 mesecih v prodaji najmanj dva meseca. Vse avtomobile smo letos prvič predstavili v posebni avtomobilski reviji Žurnalov avto leta.

15 finalistov, trije zmagovalci
V kategoriji družinski avto leta smo v finale uvrstili: ford focus karavan, volkswagen passat variant, opel astra, peugeot 508 SW in ford C-max / C-max grand. Zmagovalec bo na prestolu nasledil peugeota 5008.

Drugo leto izbiramo ekološki avto leta, kjer je lani zmago odnesla hibridna toyota prius, letos pa se je med finaliste prvič uvrstilo tudi popolnoma električno vozilo. Poleg električnega trojčka – mitsubishi i-MiEV, peugeot iOn in citroën C-Zero – so finalisti še hibridni lexus CT 200h, toyota auris HSD, BMW 520d efficient dynamics in fiat500 z dvovaljnim agregatom.

Med finalisti za ženski avto leta se bodo za naslov udarili audi A1, nissan micra, citroën DS4, volkswagen golf cabrio in hyundai veloster. Lani je bila najboljša alfa romeo giulietta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.