Avto
15 ogledov

Najbolj luksuzni kupe

1/10
Žurnal24 main
Nemško podjetje Xenatec je objavilo prve slike predelane različice superluksuznega maybacha 57s coupe.

V dolžino meri 570 centimetrov, zaradi kupejevske zasnove pa je moral ostati brez zadnjih vrat. Pri Xenatecu so mu nadeli večja zadnja kolesa, voznikov in sovoznikov sedež sta izboljšana, prav tako vstopanje potnikov na zadnje sedeže. Platišča so 20-palčna, kupci pa si lahko omislijo tudi 21-palčna. Novi so odbijači, spredaj LED dnevna svetila, zadek pa krasita dve veliki izpušni cevi in integriran difuzor.

Pod motornim pokrovom je mesto za šestlitrski dvanajstvaljnik, ki iztisne najvišjo moč 450 kW/612 KM in kar 1000 Nm navora. To je dovolj da 2660 kilogramov težek avtomobil z mesta do 100 km/h pospeši v petih sekundah, najvišja hitrost pa je 275 km/h. Porabo niti ne omenjajo, skrb za plačevanje goriva pa je za morebitne kupce manjša skrb, kot začetna cena, ki je 800.000 evrov, kolikor je skupaj z davkom treba za xenatec maybach 57S coupe odšteti v Nemčiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.