Avto
240 ogledov

Najboljša premium kompaktna limuzina je ...

PRIMA izbor limuzine Gašper Pirman
Kateri je najboljši? Je novi audi A4 res prehitel BMW serije 3? Mercedes-benz razred C ali pa celo alfa romeo giulia? Pazi pazi, tu sta še lexus IS in jaguar XE! Le eden je PRIMA prestižna limuzina srednjega razreda!

Tokrat smo se na zurnal24.si s še sedmimi drugimi vodilnimi slovenskimi mediji s področja avtomobilizma lotili temeljite primerjave šestih prestižnih avtomobilov. PRIMA prestižno limuzino srednjega razreda bomo razkrili sredi aprila. Še prej pa objavljamo namig, katere avtomobile smo primerjali. To so alfa romeo giulia, audi A4, BMW serija 3, jaguar XE, lexus IS in mercedes-benz razred C.

Kaj je PRIMA test? To so primerjalni testi vozil istega avtomobilskega segmenta, ki jih na zurnal24.si izvajamo še s sedmimi drugimi slovenskimi mediji: televizijsko oddajo Volan, časnikoma Dnevnik in Finance, avtomobilsko revijo Avto Fokus, vlogarjem Komotar Minuta in spletnima portaloma Siol.net in Avtomobilizem.com.

Tokratni test je tretji, v njem pa temeljito primerjamo vse parametre, ki so odločilni za slovenskega kupca avtomobila, od prostornosti, udobja, vozne dinamike, porabo goriva, multimedije, pa vse do cene in stroškov lastništva.

Imamo že najboljšega karavana in križanca

Do zdaj smo izvedli veliko primerjavo dveh avtomobilskih razredov, kompaktnih križancev B razreda in družinskih karavanov C razreda. Več o tem si lahko preberete na spodnjih povezavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.