Avto
11 ogledov

Najlepša sta audi A3 in alfa romeo 4C

Koncepti v Ženevi
1/16
Žurnal24 main
V nedeljo je svoja vrata zaprl že 81. avtosalon v Ženevi, na katerem so med drugim razkrili številne nova zapeljive koncepte. Bralci Žurnala24 so za najlepša izbrali audi A3 limuzino in alfo romeo 4C.

V tokratni anketi smo vas spraševali, kateri koncept, predstavljen na 81. avtomobilskem salonu v Ženevi, se vam je zdel najlepši.

Ponudba je bila bogata, saj ste lahko izbirali med 16 novimi koncepti. Na koncu smo dobili kar dva zmagovalca. 18 odstotkov bralcev spletne strani zurnal24.si je svoj glas podelilo audijevemu konceptu A3 limuzina, ki ga lahko v serijski obliki pričakujemo prihodnje leto, kot tudi drugega zmagovalca ankete, zapeljivo alfo romeo 4C. Več kot 10 odstotkov glasov je prejel le še BMW-jev koncept vision connected drive (11 odstotkov), ki pa ga ne bomo videli v proizvodnji, bodo pa v prihodnosti vozniki in voznice lahko preizkusili tehnologije, ki jih ponuja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.