Avto
49 ogledov

Največji BMW na najslabših gumah

Pnevmatika Bralka
"Ima za največjega BMW, nima pa za dobre gume," pravi bralec ob poslani fotografiji.

Na cesti je mogoče vsak dan najti kakšno cvetko. Bralec nam je poslal fotografijo BMW serije 7 (E65) s povsem uničenimi prednjimi pnevmatikami. 

S fotografije je razvidno, da je guma na robovih že zdavnaj brez vsakršnega profila, tudi glavna tekalna površina bi verjetno že ob malce vode na vozišču hitro podpisale kapitulacijo, skoraj dvotonska sedmica pa bi v tem primeru v ovinku poletela le naravnost. Dokler se ne bi tako ali drugače ustavila. 

Da, pnevmatike tipa 245/50 R18 niso poceni. Če bi želeli pnevmatiko, ki se pritiče premium tipu vozila, potem pod 190 evrov za eno ne gre računati. Seveda pa je mogoče na enem od slovenskih oglasnih mest isto dimenzijo nizkocenovnega proizvajalca dobiti tudi za 66 evrov. "Fantastičnih zmogljivosti".

V isto kategorijo voznikov sodijo tudi tisti lastniki mercedesov, audijev, bmw in drugih prominentnih značk, ki se ob poletnem solsticiju še vedno vozijo z zimskimi pnevmatikami.

Imate tudi vi kakšno zanimivo zgodbo ali fotografijo s cest? Delite jo z nami!

 

Komentarjev 7
  • miki193 12:48 23.junij 2015.

    .......to sploh ni kolo od BMW-ja serije 7......Lp

  • sasquatch 12:35 23.junij 2015.

    tistega, ki si je vzel cajt to slikat in poslat v medij kr fajn peče, da je majhen v vseh pogledih. da o debilnosti tistega, ki je dovolil, da je to s*anje zasedlo prostor normalni novici, če se že greste ...prikaži več medij, niti ne razpravljamo.

  • tecumseh_1975 12:35 23.junij 2015.

    slovenska klasika. Miljon enih kvazi podjetnikov / mutivod ki si danes odprejo firmico, naslednji dan pa takoj na lizing kupijo eno veliko kiblo. Ko je treba gume menjat je pa konec veselja.