Avto
80 ogledov

Namesto na avtobus v ferrarija

Ferrari F430
1/13
Bralka
V Ljubljani se je odvijala nenavadna taksislužba. Čakajoče na avtobus so pobirala štiri prestižna vozila in jih brezplačno dostavljaja do cilja.

Dogodek je pokrivala nacionalna britanska medijska hiša BBC, ki z njim promovira svojo avtomobilsko oddajo.

Trije avtomobili so bili ferrari F430 scuderia, porsche 911 4S in hummer H3, medtem ko je bilo četrto vozilo presenečenje, na koncu pa se je izkazalo, da gre za traktor znamke Fendt, ki pa je po ceni in moči povsem primerljiv luksuznim avtomobilom.

Kaj so povedali sopotniki?

Profesionalni voznik Ciril Komotar, ki je vozil ferrari F430 scuderio, je pojasnil, da je presenečen nad odzivom ljudi vseh starosti. "Ljudje kljub promociji niso pričakovali, da bodo sedeli v posebnem mestnem avtobusu, na katerem piše Ferrari in ima 515 konjev, poleg tega pa poseben značaj in glasnost," je poudaril.

Sopotniki se po njegovih besedah zanimajo še posebej za hitrost in pospeške avtomobila. Ob tem je Komotar pojasnil, da gre ferrari več kot 320 kilometrov na uro, 100 kilometrov na uro pa doseže v treh sekundah. Sicer mora po ljubljanskih cestah voziti po predpisih.

Ena od starejših udeleženk vožnje Jovanka Vuković je izrazila veliko navdušenje nad porschejem; najbolj so ji bili všeč pospeški in udobnost, saj med vožnjo ni nič treslo. Z namenom akcije pa ni bila seznanjena.

Franci Valda je občutek vožnje s ferrarijem opisal kot nekaj posebnega, najbolj pa so ga navdušili pospeški, ki te pritisnejo na sedež. Med vožnjo se je pogovarjal o motorju in menjalniku avtomobila.

Škofjeločan Aleš Osenar je po vožnji s ferrarijem dejal, da je to eden izmed najlepših avtomobilov, ki ima odličen zvok, poleg tega pa je udoben.

Starejša udeleženka Mojca je kot navdušenka nad hitrimi avtomobili pojasnila, da je ferrari super avtomobil, vendar je od vožnje pričakovala večje hitrosti in daljšo vožnjo.

Ste ga videli? Pošljite nam fotografije!

Komentarjev 6
  • Maxximus 17:58 24.januar 2014.

    Matr ste vsi nekam negativno nastrojeni...če ste tud v real lajfu taki, pol nam res ni pomoči...Ob 18h da ne boste pozabli Svet na A kanalu gledat, pol še poročila in odmeve ob 22h...vmes pa še te strani prebirate in ...prikaži več pljuvate čez vse...faušija slovenska!

  • Stolp 18:00 23.januar 2014.

    Joj kok so ljudje navdušeni in ah in ah v transu zaradi nekaj prepotetntnih muškarcev, ki dokazujejo samega sebe pred zgolj in izključno samim sabo in parim procentom najbolj neumnih in navnih. Ostali se jim pa potihem režjo...Aja, ...prikaži več pardon, dokazujejo da znajo vozit!

  • texpower007 15:40 23.januar 2014.

    medtem ko se vi vozite s tem ferarijem, negdo zadi potiska u žep miljončke... in poleti ko se to odkrije bojo spet komentarji "lopov" "u zapor do konca življenja" in podobno... lepo vam mečejo pesek v oči ni kaj