Avto
58 ogledov

Narejen za družino

Nova honda odyssey. (Foto: Honda)
1/46
Žurnal24 main
Honda je končno razkrila serijsko različico novega osemsedežnega enoprostornega vozila odyssey, ki naj bi bil sprva na voljo ameriškim kupcem.

Gre za serijsko različico konceptnega modela predstavljenega na avtosalonu v Chicagu. Honda oddysey povzema nove linije japonskega proizvajalca vozil, v dolžino pa meri dobrih pet metrov. Odyssey velja za najbolj prodajanega enoprostorca v ZDA, v letih 2008 in 2009 so prodali 235.626 primerov. Novost so ksenonski žarometi z LED tehnologijo tako spredaj kot zadaj, zadnja vrata pa so zaradi lažjega vstopanja in izstopanja drsna.

Kupcem bo na voljo tudi 3,5-litrski V6 i-VTEC agregat in veliko obilico tehnologije. Tako bo za zabavno skrbelo kar 12 zvočnikov, navigacijski sistem, ekran z dvojno sliko, zmogljivi audio sistem, komfortne in spominsko nastavljive sedeže, ... Odyssey bo moč kupiti na tržiščih Severne Amerike in Japonske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.