Avto
21 ogledov

Naši zimski šampioni se bodo zapeljali z …

Ford Ford
Danes bo karavana petih neukrotljivih mustangov poskrbela za bleščeč prihod petih zimskih športnih junakov na njihov sprejem Smučarske zveze Slovenije na Kongresnem trgu. Poglejte, kako pestro je bilo na cesti včeraj …

Najzanimivejši del dneva karavane neukrotljivih 5 Mustangov bo danes zagotovo trenutek, ko se bo pet naših vrhunskih zimskih športnikov Ilka Štuhec, Filip Flisar, Jurij Tepeš, Peter Prevc in Boštjan Kline s sprejema pri predsedniku Slovenije Borutu Pahorju zapeljalo s karavano petih mustangov, s čimer bo njihov prihod na sprejem, poimenovan Dan šampionov 2017, na Kongresni trg še bolj veličasten in glasen.

Ob 17.15 bomo sicer lahko ploskali našim junakom zime, direktor Summit Motors Ljubljana David Jurič pa bo podelil tudi dve štipendiji nadarjenima športnikoma: smučarki Niki Tomšič in smučarskemu skakalcu Timiju Zajcu. Prav tako bo podelil tudi glavno nagrado akcije album Junaki zime, avto Ford C-Max v uporabo za eno leto.

Včeraj na cesti pestro

Včeraj smo morali za začetek dneva najti Karavano Mustangov, ki se je skrivala v parkirni hiši Stožice. Po dobri uri in pol jo je uspelo najti poslušalcu Radia Antena Petru. Tako si je prislužil tudi staro-novo legendo, Rogovega Ponyja. 

Kroženje karavane po mestu so včeraj nadaljevali z lepotno blogerko in radijsko voditeljico Leo Filipovič z umetniškim imenom Lepa Afna. Pet neukrotljivih jo je prišlo iskat domov in jo odpeljalo na zmenek v Le Petit Cafe, med vožnjo pa je pripravila blog o ličenju v avtomobilu tik pred zmenkom. Za opoldansko okrepčilo v ameriškem stilu je tokrat poskrbel legendarni hodok v Lepi Žogi. Popoldne pa so Mustangi na ljubljanski grad zapeljali še enega prvih slovenskih blogerjev Ronija Kordiša, ki ga bolje poznamo pod imenom HAD.  

Ford | Avtor: Ford Ford

Danes bo sicer ekipa Radia Antena tokrat vreme napovedovala kar iz Mustangovega športnega sedeža ... Vreme bomo torej krotili z Jerico, zagotovo pa bo napovedala grmenje. Ne pozabite prisluhniti Radiu Antena, ki skupaj s Fordom podarja tudi sobotne vstopnice za 24. avtomobilski salon Slovenije skupaj s neprecenljivo izkušnjo -  prevozom z Mustangom.  

Razveselil nas je Bine

Včeraj smo na Fordovem odru lahko spoznali Fordovega ambasadorja Bineta Volčiča, ki nam je zaupal svojo izjemno zgodbo o tem, kakšno moč ima lahko prava volja. Pri 27-ih letih je namreč prodal vse svoje imetje, vzel tudi kredit, ter se odpravil v Francijo na izobraževanje za chefa. Tam je bil tretji najboljši na šoli in edini od sošolcev, ki je zdržal še štirimesečno prakso.

Pravi, da ima avto predvsem za uporabo in ne za statusni simbol: “Odbijač je za odbijanje!”. Sicer pa je zadovoljni lastnik bistroja Monstera. Bistro sicer v ruščini pomeni hitro, zato takšen lokal pomeni hiter in dober obrok. Bine večinoma kuha iz svežih sestavin in ne uporablja konzervirane hrane. Zaupal nam je, da je pogosto sam nabiralec, zato se vsaj čez vikend kar sam odpravi po čemaž, regrat, divji hmelj in ostalo sezonsko rastje.

Ford | Avtor: Ford Ford
Danes obiskovalce na Fordovem odru čaka prava popestritev, saj bodo ob 17. uri gostili čisto pravega rangerja Francija Zakrajška, na salonu pa tudi sicer pričakujejo večje število rangerjev, saj so jim pri Fordu pripravili popoldansko druženje.

Ne pozabite še, da v petek na Fordovem odru ob 17. uri gostijo Jurija Tepeša, ki se oglasi s Fordovim Focusom RS, v soboto Ilko Štuhec, v nedeljo pa ob 11. uri kaskaderko Tjašo in smukača Roka Perko. Tako imate obilo razlogov, seveda poleg jeklenih konjičev in novosti s področja avtobilizma, da se oglasite na Gospodarskem razstavišču!

Avtosalon bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani vse do nedelje 2. aprila.