Avto
16 ogledov

Nekdo mu je vozil za zadkom, zato je malce pohodil zavoro ...

Nesreča Youtube/Viralhog
Vozniku ni bilo niti malo všeč, da se mu je drug voznik tako "prilepil" na zadek, čeprav je moral videti, da se mu prvi avto zaradi drugih vozil ne more umakniti na desni pas.

Zato je prvi malce preizkusil delovanje zavornih luči, to pa je zadaj vozečega tako vrglo iz tira, da je čez nekaj sekund obstal v razbitini poleg avtoceste. 

Po poročanju 9 News se je nesreča zgodila minuli četrtek na avtocesti pri mestu Little Chute v ameriški zvezni državi Wisconsin, prizor, ki ga je posnela kamera v tovornjaku, pa je po objavi na Youtubu postal takoj viralen.

Ko je policija videla posnetek, je voznika kaznovala zaradi vožnje s premajhno varnostno razdaljo. Drugega voznika, ki je z zaviranjem pripomogel k dogodku, pa še iščejo. Policija je pozvala voznike, naj se na vožnjo "za ritjo" nikar ne odzovejo na podoben način. "Če menite, da vas voznik zadaj ogroža, potem raje pokličite nas, zato smo tukaj," je dejal predstavnik lokalne policije. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 25
  • Žurnalček 15:23 20.marec 2016.

    Zakaj nisi ustavil pri kiosku in se delal blesavega , da želiš cestnino plačat ! Miljon načinov je , da norca strezneš . Tisti ki se zanašajo na hitrost prekrška od zadaj , češ saj me sploh ne vidi , ...prikaži več, pa na znanje , da imamo profiji enak pregled na dogajanje pred in za seboj !

  • Žurnalček 15:19 20.marec 2016.

    Dej se no ti odloč, a boš mel nogo na gasu al na bremzi , kajti če jo boš imel na bremzi , ne boš več nevarno za njim ! No če pa znaš leva bremza , desna gas , ...prikaži več, moraš imeti pa v levi nogi ogromno prakse in občutek , da možgančki bremze ne zamenjajo s sklopko . Isto velja tudi za avtomatike !

  • Žurnalček 15:15 20.marec 2016.

    Jaz predlagam , da veleumna AVP sproži pod nujno postopek , za sprejem zakona o varnostni razdalji na dirkah F1 ! Prehitevanje , ki ima za začetek vključeno tudi VR , je smrtno nevarno , mislim , da je ...prikaži več to vsaj vsakemu tepcu v SLO jasno !