Avto
41 ogledov

Nesreča kolesarja skozi objektiv kamere

Nesreča kolesarja Youtube
Kamera na kolesu 34-letnega Britanca je posnela grozljive trenutke, ko je avtomobil izsilil kolesarja in treščil vanj.

Patrick Knetemann je konec junija doživel nesrečo, potem ko je med kolesarjenjem po ulicah angleškega mesta Slough iznenada preden zapeljal voznik VW golfa.

"Imel sem prižgano svetilko na kolesu in sem nosil svetlo čelado," je po poročanju Express & Star povedal Knetemann. A vse se je zgodilo tako hitro, da se ni uspel izogniti avtu in je treščil vanj pri visoki hitrosti. Vrglo ga je v vetrobransko steklo, ki se je zaradi udarca zdrobilo, kolo pa je ob tem poletelo visoko v zrak in pristalo za avtomobilom.

Ker je imel Knetemann na balanci pritrjeno kamero, je ta posnela vse dogajanje, vključno z grozljivimi milisekundami po nesreči. 

Voznik avtomobila pa Knetemannu ni priskočil na pomoč temveč je po nekaj sekundah kljub počenemu vetrobranskemu steklu oddivjal z mesta nesreče. K sreči je bil v bližini po naključju poklicni bolničar, ki je poklical reševalce in mu pomagal. Kot po čudežu jo je kljub silovitosti trka Knetemann odnesel dokaj poceni, le z dvema počenima vretencema in odrgninami. 

Policija voznika še ni izsledila.

Komentarjev 1
  • Dejan Magazinovic 12:43 21.julij 2014.

    In kako je možno, da policija voznika še ni izsledila, če jwe ap na posnetku lepo vidna reg.tablica ??? Je ta članek res popoln ?