Avto
9 ogledov

Noseča hostesa ukradla šov

Noseča hostesa
1/11
Youtube
Salon v Detroitu je letos res nekaj posebnega, a ne zaradi novih avtomobilov temveč zaradi noseče hostese.

Letošnji Detroit roko na srce vsaj z evropskega stališča ni pokazal takšnega novega avtomobilskega modela, o katerem bi se govorilo še leta. Prav gotovo pa bo v spominu ostala ena izmed manekenk na salonu, Jennifer Parmenter. Medtem ko razvajeni ljubitelji pločevini pričakujejo, da se bodo ob motornem pokrovu slinile manekenke na 30-centimetrskih petkah in bolj suhe od špageta, je Parmenterjeva obiskovalce na prizorišče Smartovih avtomobilov vabila z neko povsem drugo naravno danostjo - nosečniškim trebuščkom.

Parmenterjeva je že šest in pol mesecev noseča, a je vseeno vztrajala, da želi biti model na salonu. Razumevajoči delodajalec ji je to omogočil in zadel v polno, saj je prostor Smarta z njo deležen posebne pozornosti javnosti in medijev, marsikdo vidi v tem tudi način, kako avtomobile bolj realno predstaviti družinam. Kot pravi Parmenterjeva ji naporno delo modela ni pretežko, za vsak slučaj pa ima v bližini stol, na katerem se lahko odpočije. Vsekakor pa je bila Parmenterjeva deležna predvsem pozitivnih odzivov.

Česa podobnega na prihajajoči Ženevi (žal) verjetno ne bomo videli. Še nekaj ostalih ženskih modelov letošnjega Detroita pa v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.