Avto
16 ogledov

Nov avto? Gotovo je v krizi.

Moški bi se mu le stežka uprli, a tudi ženske nismo imune na njegove čare. Žurnal24 main
Kriza srednjih let pri moških in športni avtomobili gredo skupaj z roko v roki. Z dobrim avtomobilom naj bi prišle dobre ženske in z dobrimi ženskami samozavest.

Emšo ne počiva in tega se prej ko slej zavedo tudi moški. Če se ženske zatečemo h kremam, masažam in še enkrat kremam (tiste, ki si lahko privoščijo pa k lepotnim popravkom), si moški samozavest dvignejo z novim jeklenim lepotcem pred katerim poklekne vsaka ženska. Primerni so zgolj tisti avtomobili, ki že na prvi pogled dajo vedeti, da se v elegantno oblikovani zunanjosti skriva rjoveča notranjost, kjer je prostora le za dva potnika, ki pa imata vseeno dovolj prostora za vroče igrice. Vas mika? Poglejmo si, s čim ne morete brcniti v prazno.

Mazda MX-5 je prava klasika med ljubezenskimi stroji na štirih kolesih. Osem od desetih žensk ne bo moglo umakniti pogleda s tega japonskega roadsterja, kar sedmim od desetih pa se ideja o seksu v tem avtomobilu ne bo zdela napačna. A ne ustavimo se tu.

Popoln uspeh vam zagotavlja eden od naslednjih dveh lepotcev. Audijev R8 in lamborghini murcielago roadster sta nebeški izbiri. Aktraktivna oblika, športni zvok in značka na prednjem pokrovu vam zagotavljata dober ulov. Koliko časa se boste z njim lahko mastili, je težko reči, zagotovo pa boste nanju zlahka ujeli čudovita dekleta.


 © Aston Martin

 
"Si v krizi srednjih let. Kupi me!" bi moral imeti na sprednjem pokrovu napisano porsche 911. Z njim naj bi moški kompenzirali za manjko na drugih področjih, a kljub očitnim znakom krize, naj bi ženska podlegla čarom 911 in tako osrečila tudi njegovega lastnika.

Creme de la creme avtomobilov, ki moškim lajšajo krizo srednjih let, je aston martin V8 vantage. Da. Če se tajni agent 007 lahko vozi z njim, potem bo zagotovo dovolj dober tudi za navadnega smrtnika. Spomnite se samo koliko žensk je očaral James Bond. Uspeh je zagotovljen.

Dobrih, potencialnih "seks mašin" je med avtomobili še veliko. Katero bi pa vi izbrali?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.