Avto
61638 ogledov

Novi biser na cestah

Reddit
Poglejte, zakaj je Poljak v fiatu cinquecentu dobil kazen.

Na Redditu so objavili fotografije voznika fiata cinquecenta, ki v svojem mini avtomobilu prevaža skoraj devet metrov dolgo deblo.

Fotografije so bile posnete na Poljskem, voznika pa je ustavila policija in ga na kraju oglobila z nekaj več kot 1000 evri (5000 zlotov).
Če ga bo sodišče spoznalo za krivega, mu grozi kazen 6000 evrov, poroča spletni portal Drive.

 | Avtor: Reddit Reddit

Mali cinquecento v dolžino meri le slabe tri metre, deblo pa je bilo skoraj trikrat daljše. Je pa tovor vsaj označil.
 

Komentarjev 10
  • Pepe007 09:03 31.marec 2023.

    Vsekakor ni peljal drv, kot večina komentatorjev, ki so gozd videli samo skozi okno svojega kurnika, misli, temveč hlodovino iz katere se bo nekaj uporabnega nažagalo. Mogoče bo hlod čez kak mesec sleme na njegovi novi hiši. Očitno so bili ...prikaži več močni dedci, ki so to naložili. Z dvigalom na kamionu si gotovo niso pomagali.

  • Boschtjan Zupanchich 08:34 31.marec 2023.

    No, če so mu kupili Boljši avto, z katerim bo odslej prevažal drva, potem je tudi Odprava kazni Upravičena, ne pa da ga še celo kaznujejo za njegovo Revščino iz katere se je samo poizkušal izvleči z raznim varčevanjem.

  • miran96 07:43 31.marec 2023.

    Ce so res taksne kazni za prometne prekrske (cisto nepriporcionalne - ogrozanje varnosti v prometu), od tega gospoda tega denarja ne bojo dobili, saj je ja ocitno, da se zal komaj prezivlja (verjetno bojo drva za ogrevanje). Absurd…. PS: seveda ...prikaži več je absurden tudi sam primer..