Avto
1888 ogledov

Novi kadjar do Pariza skozi Soško dolino

Renault kadjar
1/7
Renault
Renuault kadjar je prenovljeni videz najprej testiral v enem najlepšhih delov Slovenije.

Na pariškem avtosalonu bo Renault pokazal medgeneracijsko prenoveljenega kadjarja, ki naj bi temu štiri leta staremu C križancu pomagal ohraniti zelo dobre prodajne rezultate.

Kadjar se je za potrebe nabiranja promocijskega materiala "inkognito" že vozil po cestah in to kar slovenskih. Tako je mogoče na posnetkih prepoznati ceste med Tolminom, Kobaridom, Bovcem, Predelom in Vršičem.

Kadjarja bomo prepoznali po spremenjenem svetlobnem podpisu v obliki črke C, nasploh so vsa svetila modernejše zasnove. Nova je tudi maska, več je kroma, predrugačeni so odbijači. Med opcijami so nove oblike platišč, dodane so še tri barve zunanjosti. 

V notranjosti je pridobil nov, boljši zaslon za multimedijski sistem R-link druge generacije. Izboljšali so tudi ergonomijo in počutje na sedežih. 

Med večje pridobitve sodi nov 1,3 TCe FAP motor, ki so ga razvili z Mercedes-Benzom. Na voljo bo v različicah 140 in 160, obakrat lahko tudi ob podpori EDC menjalnika. Oba dizla pa sta pridobila na moči in čistosti, sedaj nosita oznaki blue dCi 115 in blue dCi 150. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.