Avto
93 ogledov

Novi porsche GT3 RS v vodi, šef pa mrtvohladen

Takšnega šefa bi si vsak želel - mehanik je zaradi napake zapeljal 270.000 evrov vrednega porscheja 911 GTR3 RS v vodni kanal, direktorjev komentar pa: se zgodi.
 

Was het maar een 1 april-grap.

Objavil/a Sjoerd van Bilsen dne 30. marec 2016

Zgodilo se je v Amsterdamu, pred tamkajšnjim pooblaščenem prodajalcu za modele Porsche. Fotografija naključnega mimoidočega kaže, kako je dragoceni športnik parkiran z nosom naprej v kanalu, potem ko je mehanik med manevrom premikanja avta očitno storil napako in pustil avtu, da je zapeljal čez nezavarovan rob ploščadi.

Po poročanju Autoblog.nl je direktor centra Hans van der Valk vsaj na zunaj odreagiral precej umirjeno. "To je zelo nesrečen dogodek, a se pač zgodi. Kjer so ljudje, tam so tudi napake."

"V vodi je bil samo nos avta in nihče ni bil poškodovan. Mislim, da ne bo veliko škode," je še pokomentiral očitno zelo hladnokrvni direktor. 

Van Veldhuijzen, fotograf, ki je še pobliže naredil nekaj fotografij, je zapisal, da naj bi mehanik na avto nameščal nalepke v barvi Gulf Oila, pri tem pa ni zavaroval vozila pred premikanjem. Temu pritrjuje tudi Autoblog.nl, ki navaja besede neke priče, da je bil GT3 RS še nekaj dni nazaj še povsem v tovarniški barvni opravi, torej brez oranžnih črt in tudi v oranžno obarvanih zavornih čeljusti. Autoblog.nl namiguje, da je delavcu avto ušel ravno, ko mu je barval "kremplje". 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.